Friday, August 26, 2016

Makeup Brushes


Yeayyyy !! ini lah makeup brush yang saya selalu guna dalam kelas solekan saya. Jangan kata profesional aje pakai brush. Brush set ini di cipta khas untuk solekan peribadi. Penggunaan brush dalam solekan membuatkan solekan menjadi lebih rata, halus dan cantik. 

"Saya biasa guna tangan je" rata-rata peserta kelas solekan yang hadir mengaku menggunakan tangan sebagai alat untuk 'blending' boleh je.. bukan tak boleh.. tapi kalau pakai brush lagi cantik and soft aje kan.. blending lagi cantik and smooth.





Dear, saya nak share pasal brush ni.. Jangan risau.. ramai tanya halal ke tak bulunya Brush Set Mary Kay di perbuat dari bulu sintetik halus dan lembut. Dalam set ini terdapat 6 item antaranya

  • Powder Brush
  • Cheek Brush
  • Eye Definer Brush
  • Eye Crease Brush
  • Eyebrow Brush
  • 1 Brush/Makeup Bag


Siapa yang belum dapatkan brush ni rugi tau.. saya dah 4 tahun guna set makeup brush ni since 2012. Alhamdulillah tahan lama, sampai sekarang masih boleh di gunakan lagi. and still look new (bergantung atas penjagaan)

Bagi yang berminat untuk dapatkan brush set ini boleh hubungi perunding kecantikan Mary Kay anda. Kalau nak attend kelas makeup saya sangat di alu-alukan boleh cuba dulu sebelum beli.

Batini Idris
Mary Kay Ind Beauty Consultant
Since 2012


*No telefon sila rujuk side bar sebelah kanan bahagian atas


No comments:

Post a Comment

Copyright to Beauty Madness by Batini Idris
Designed by UMIESUEstudio 2016