Saturday, February 6, 2016

New Consultant Orientation Bersama Suzila Di Subang Jaya !


Assalam Good Morning, Apa khabar? Semalam Kak Bat berada di Subang Jaya, bertemu adik kecil molek dan cun melecun ni. Kak Bat nak kenalkan dengan Beauty Consultant baru Mary Kay team Kak Bat, Suzila dari Subang Jaya. 

Semalam kami luangkan masa untuk sesi New Consultant Orientation bersama. Kelas ni ada sesi coaching pertama di Mary Kay bagi mereka yang beru sahaja mendaftar sebagai Perunding Kecantikan Mary Kay. Biasanya kalau Consultant tu jauh Kak Bat kelas secara online untuk memudahkan semua pihak. Tidak membebankan. 

Kak Bat teruja sangat bertemu dengan Suzi ni, semangat dia membara betul. Nampak je kecil, muda lagi.. Tapi bak orang lain kata kecil-kecil cili padi. Semalam Suzi dah tetapkan impian dia, matlamat dia dan kami akan sama-sama berusaha untuk mencapai apa yang telah kami impikan. 

Terima kasih Suzi kerana sudi luangkan masa bersama Kak Bat. I'm so proud of you. Kak Bat pun membara macam Suzi dah ni. 

Bagi anda yang berminat untuk mula perniagaan dalam bidang kecantikan macam kami. Kak Bat alu-alukan kehadiran anda dalam unit Kak Bat. Kak Bat akan cuba bantu anda, guide anda semampu Kak Bat untuk anda meraih kejayaan dan impian yang anda inginkan. 

Jangan lupa hubungi Kak Bat ye.. Kak Bat nantikan panggilan anda !!

Batini Idris
Mary Kay Ind Senior Sales Director 
0148407005

No comments:

Post a Comment

Copyright to Beauty Madness by Batini Idris
Designed by UMIESUEstudio 2016