Thursday, August 27, 2015

Makeup Training For Mary Kay Beauty Consultant

Hi semua, lama saya tak update blog. Hari ni baru selesai buat makeuo training khas untuk perunding kecantikan Mary Kay Di Ampang.

So nice, happening and havoc. Biasa la kalau semua suka melaram. Perempuan kan. Hati mesti bunga-bunga nak cantik. Sama macam saya juga.

Kebiasaanya kelas-kelas untuk Beauty Consultant Mary Kay kita adakan percuma sahaja. Tiada Sebarang Bayaran di kenakan. Untung kan.. Tak perlu nak belanja besar.

Ehh sabar. Jangan sedih-sedih. Actually untuk anda pun kita bagi percuma juga. Special offer pada yang serius dan minat nak belajar makeup, saya sediakan kelas percuma untuk anda.

Apa tunggu lagi. Jom hadir ke kelas makeup asas saya. Daftar sekarang ye. Limited seat available!

Batini Idris
Perunding Kecantikan Profesional
014-8407005

No comments:

Post a Comment

Copyright to Beauty Madness by Batini Idris
Designed by UMIESUEstudio 2016