Monday, March 9, 2015

Mary Kay Skinvigorate Cleansing BrushMary Kay Skinvigorate Cleansing Brush merupakan alat membersih muka yang menggunakan kuasa bateri. Mempunyai bulu yang halus dan lembut sesuai bagi kulit sensitif.

Bukan Itu sahaja, bagi pengguna brush ini saya pasti anda akan bersetuju dengan saya, kulit terasa lebih ringan, lebih lembut, lebih bersih. Lebih cerah dengan penggunaan brush ini.

Untuk pengetahuan anda, dengan menggunakan cleansing brush Mary Kay, cucian 85% lebih bersih daripasa cucian tangan. Sisa-sisa mekap yang tidak kelihatan juga akan Di tanggalkan sehingga ke dalam pori. Sebab itulah kita rasa lebih ringan dan lebih cerah.

Ini akan membuatkan kulit kelihatan lebih sihat, mulus, dan bersih. Semestinya memberikan kesan yang lebih cerah apabila semua bahan yang tidak di perlukan di cuci sehabisnya.Cara Penggunaan
Penggunaan brush ini cukup mudah. Dan hanya mengambil masa 1 minit untuk kitaran lengkap cucian yang sangat bersih dan meninggalkan kulit dengan lebih halus dan segar.

Langkah 1 : Basahkan muka dengan air dan letakkan salah satu pencuci muka Mary Kay. (eg : Botanical Cleanser / Timewise anti-aging cleanser / Melacep Plus + Whitening Cleanser / Acne Prone Skin Cleanser)

Langkah 2 : Tekan butang on, dan brush anda akan mula bergetar. Jangan lupa masukkan bateri ya. 

Langkah 3 : Mula dari bawah ke atas. Mulakan cucian anda dari dagu selama 7.5 saat, pipi kanan 15 saat, pipi kiri 15 saat, hidung 7.5 saat dan akhir sekali di bahagian dahi selama 15 saat.

Langkah 4 : Bilas muka anda dengan air.

Kitaran masa ini mencukupi untuk pembersihan maksimun kerana Mary Kay Skinvigorate Brush berputar sebanyak 400 pusingan seminit. Di datangkan dengan dua kadar kelajuan. Anda boleh memilih mengikut kesesuaian anda. 

Setiap set Skinvigorate Cleansing Brush ini terdapat :

1 x Skinvigorate cleansing brush + 2 bateri + 2 kepala pembersih.

Cara penjagaan set ini ;

Bersihkan kepala brush dengan air suam dan bersabun. (Saya guna shampoo)

Ianya sangat senang di gunakan, Boleh di bawa ke mana sahaja. Yang penting waterproof. Boleh di gunakan di sinki atau di bilik mandi. 

Kami terlalu yakin dengan kualiti produk kami. Di sebabkan itu Mary Kay menawarkan ;

  • Satisfaction guarantee
  • 90 days Money Back guarantee
  • 2 tahun warranty


Tunggu apa lagi. Hubungi saya sekarang dan dapatkan satu untuk anda.


Batini Idris
Profesional Beauty Consultant
014-8407005

No comments:

Post a Comment

Copyright to Beauty Madness by Batini Idris
Designed by UMIESUEstudio 2016