Friday, October 31, 2014

Limited Edition Mary Kay Midnight Jewels Collection

Koleksi Terbaru Dari Mary Kay : Limited Edition Midnight Jewels Collection
Tampil menawan dengan koleksi terbaru dari Mary Kay. 

Lip Shimmer Pearl Rose Warna yang sangat lembut dan mempunyai sedikit glitter membuatkan bibir nampak menawan dan seksi. boleh di gabungkan dengan Liptick cream yang tahan lama semi-matte Ruby Night atau Pink Monstoone.


Inilah dia warna-warna baru yang saya maksudkan. Eye Color Pallet Emerald Noir dan Sapphire Noir memberikan impak yang menarik pada mata anda. Satu mempunyai lima warna berlainan. Sangat jimat daripada anda membeli warna-warna yang berbeza dan cuba menggabungkan warna lain dengan warna kegemaran anda. Pallet ini senang sahaja di gunakan. 

Boleh di pakai menggunakan jari atau eye aaplicator. Mana-mana yang lebih mudah senang bagi anda. Perhatikan gambar di bawah :Warna emerald yang cantik dan sangat berlainan dari pasaran. Kalau nak tahu warna-warna Mary Kay selamat di gunakan. Produk-produknya di perbuat dari Mineral batu dan mempunyai pigment warna yang tinggi. Apa yang saya maksudkan di sini. Warna tidak mudah luntur atau pudar, dengan penggunaan yang sedikit tetapi anda akan nampak kesan yang sangat menarik. 


Ini pula Sapphire Noir, Sesuai di gayakan di waktu malam atau pun siang. Penggunaan warna yang lebih pekat di waktu malam dan tipis di waktu siang membuatkan anda lebih mempesonakan. 
Dua pilihan warna ini sangat cantik. Anda pasti tidak kecewa dengan eye pallet ini.Creamy Long Lasting Lipstick Mary Kay lebih tahan lama dari biasa, Lipstick ini semi-matte. Tidak terlalu lembap dan tidak terlalu kering. Warna di atas adalah Pink Monstoone. Gayakan dengan santai di waktu siang. Secara kasual sesuai juga untuk ke pejabat bagi anda yang suka solekan tipis. 
Cubalah gayakan mengikut kesesuaian anda. Jika inginkan bantuan saya sebagai perunding kecantikan anda. Anda boleh hubungi saya untuk khidmat perundingan peribadi secara PERCUMA.

Dapatkan Set Limited Edition Ini cepat-cepat ! Produk Mary kay sangat laris. Percaya atau tidak. Tidak sampai sebulan pihak syarikat pasti out of stock, Jika anda bernasib baik saya masih mempunyai stok peribadi yang saya beli awal-awal. 

Jom beli belah dengan saya sekarang ! Hubungi saya untuk sesi konsultasi anda, Batini Idris 014-8407005 


No comments:

Post a Comment

Copyright to Beauty Madness by Batini Idris
Designed by UMIESUEstudio 2016